ARTESANS DEL

MOBLE DE CUINA

Des de 1966

Cuines Fernández és una empresa fundada l’any 1966 per Joaquín Fernández

En els seus inicis va ser un negoci de fusteria tradicional.El fundador va saber preveure que era necessari fer un pas endavant per millorar el producte, per orientar‐ho a satisfer les necessitats del client, cada vegada més exigent. És per això que va apostar per professionalitzar i modernitzar la seva signatura, però va considerar fonamental conservar l’esperit artesanal que caracteritzava l’empresa, i que encara avui és un dels trets distintius de Cuines Fernández.

Un servei complet

A Cuines Fernández oferim un servei integral per als nostres clients. Començant amb els projectes sota plànol i continuant amb la instal∙lació i el posterior servei post‐venda. La nostra experiència ens permet oferir un producte personalitzat i ajustat als requeriments de cada usuari.


Els materials compleixen amb qualsevol exigència de: durabilitat, mobles hidrofugats i resistents a l’aigua ; eficiència, utilitzant ferratges de màxima qualitat; i estètica en la línia de les últimes tendències en el moble de cuina.Els nostres tècnics tenen l’experiència i la professionalitat necessària per assessorar‐te al llarg de tot el procés de creació, i donar resposta a cada exigència, trobant les solucions més adequades. Gràcies als nostres anys de treball, sabem que cada client té unes necessitats particulars i oferim una solució única per a cada cas. Tot amb la finalitat que puguis gaudir d’una cuina exclusiva i individualitzada.