cuines

Cuines en illa

Per a espais grans

Les cuines en illa són aquelles que tenen un espai aïllat, on es pot posar des de espais per a menjar, o cuinar, fins i tot posant punts de foc. Són ideals per a espais grans, diàfans, i permeten integrar la cuina amb el saló.

Cuines en Península

Per a cuines grans i integrades

Les cuines en península són una extensió del moble de cuina, permeten, igual que l’illa, usar-les per menjar o treballar, però requereixen d’una mica menys d’espai.

Cuines en U

Molt espai per cuinar

Les cuines en U requereixen d’una cuina amplia, a la que donen de gran espai per treballar en les seves 3 parets. Són ideals per tenir suficient espai per cuinar i moure’s còmodament per la cuina.

Cuines en Paral·lel

Aprofitant espais reduïts

Les cuines en paral·lel són aquelles amb dos línies, una davant de l’altre, que combinen ampli espai de treball amb cuines de mides reduïdes o allargades.

Cuines en Línia

Ideals per espais oberts

Les cuines en línea són ideals per a espais petits o bé per a projectes Open Concept, que permeten integrar la cuina i el saló.

Cuines en L

Ideals per a cuines obertes i exteriors

Les cuines en L són aquelles que es composen en dues línes al llarg de dues parets perpendiculars. Encara que els seus usos són molt amplis, són habituals en cuines amb grans finestres o amb accés a terrasses.

Detalls

Són els detalls els que marquen la diferència

Posem l’èmfasi en mimar cada petit espai de la teva cuina, sempre cuidant el més petit aspecte amb elegància i practicitat.

MATERIALS